BLOWFISH DESIGN
ELLEVEJ 15 2. th, 2970 HØRSHOLM

Hvem er vi Hvad kan vi Portfolio Kontakt os

Hvem er vi:

Vi er en lille virksomhed med store kvalitetskrav og unikke produkter. "Nogenlunde" er bare ikke godt nok, og derfor betragter vi os ikke som værende færdige med opgaven, før både du og vi er tilfredse. Vores faglige stolthed gør, at vi sætter stor ære i alle de designs og løsninger, vi leverer.

Vi er en professionel samarbejdspartner, hvad enten det drejer sig om et "visitkort" på internettet, ønsket om et unikt design, et velfungerende web-cummunity eller en butik/e-handel med tilhørende betalingsløsning og lagerstyring.

For at kunne opretholde vores høje faglige niveau har vi opbygget et netværk af underleverandører og samarbejdspartnere, netop for at vi kan løse alle opgaver og dermed altid være en topprofessionel samarbejds- og sparringspartner for alle vore kunder.

Vi designer kun unikke løsninger, der formidler dit budskab på en enkel, ukompliceret og elegant måde. Vi udarbejder løsninger, der passer til din virksomheds designlinje og kommunikationsstrategi. Dette opnås ikke ved standardløsninger - se derfor godt på vores reference-portfolio, som indeholder udvalgte eksempler på vores alsidighed og mange kompetencer.

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud - når som helst. Vi ser frem til at høre fra dig.

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!


BLOWFISH DESIGN
ELLEVEJ 15, 2.TH 2970 HØRSHOLM
tlf +45 45 76 82 85 / +45 46 40 95 06
SE# 34305242
Giro# 1-692-7708