BLOWFISH DESIGN
ELLEVEJ 15 2. th, 2970 HØRSHOLM

Hvem er vi Hvad kan vi Portfolio Kontakt os

Design & opbygning af websites

Html (xhtml, xml), SSI, ASP, Perl, Cgi, Flash, C++ , MySQL, Php, JavaScript, logo design, banner design, online mailinglister /nyhedsservice, forum, gæstebog, CMS og Webshop.

Vi lægger vægt på:

  • At brugeren er i centrum
  • Enkel og gennemskuelig navigation
  • Multi-browser kompatabilitet
  • Spændende design

At få formidlet dit budskab er det vigtigste formål med en website. Derfor designer vi kun unikke løsninger, der har formidling på enkle, ukomplicerede & elegante måder som de vigtigste parametre.

Webshop - Butik på internettet

Vi er stolte af at kunne tilbyde en avanceret, professionel og ikke mindst brugervenlig butiksløsning, der er nem at bruge og opdatere. Butikken er modulopbygget, hvilket giver frihed til konstant at ændre og udbygge din butiksløsning. Dette giver mulighed for f.eks. varelagersystem, varepriser i flere møntenheder, alle ønskede sprog, tilbudssektioner, brugeranmeldelser af produkter og meget mere.

Web Community - det virtuelle samfund

Det absolut eneste rigtige for enhver sportsklub eller forening! Her kan en gruppe samles om deres fælles interesse, få informationer, skrive internt til hinanden, poste indlæg på hjemmesiden og i det hele taget fungere i et interaktivt miljø med afstemninger, forums, online banebooking, udveksling af ideer og meget mere.

Klubbens/foreningens administration, ledere, trænere , holdkaptajner, udvalg, osv. kan selv vedligeholde hjemmesiden (også hjemme fra stuen). De får tildelt rettigheder og ansvarsområder alt efter behov, og det geniale er, at det ikke kræver nogen særlig edb-mæssig kunnen.

[Hørsholm Rungsted Tennisklub] er et eksempel på et sådant community, hvor klubbens over 2000 medlemmer kan komme og læse nyheder, snakke med deres klubkammerater og fortsætte med at dyrke deres interesse efter de har forladt tennisbanen - både hjemme og alle andre steder med internet-adgang.

CMS - opdater selv din hjemmeside

Du kan også selv opdatere din website. Vi kan udarbejde og integrere et "system", så du selv kan opdatere din website. Vi anvender gennemprøvede CMS-systemer, der kan opdateres af almindelige brugere, der ikke besidder specialviden indenfor it.

Køb af domæne

Vi kan rådgive og hjælpe med valg og køb af domænenavn samt tilmelding og optimering til søgemaskiner.

Hosting

Vi kan tilbyde forskellige hostingløsninger gennem vores samarbejdspartnere, og vi kan være behjælpelige med løsninger i alle størrelser.


 

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!


BLOWFISH DESIGN
ELLEVEJ 15, 2.TH 2970 HØRSHOLM
tlf +45 45 76 82 85 / +45 46 40 95 06
SE# 34305242
Giro# 1-692-7708